Monday, March 4, 2013

Alter Ego

Kui sõpradega väljas õhtusöögil käin, siis reeglina satume mõnda tavalisemat sorti restosse. Millist parajasti eelistada, sõltub enamasti edasistest plaanidest, ehk siis, mis meie trajektoorile hetkel jääb. Ja kui see juhtub olema mõni varasemalt ära proovitud hea menüüga koht, ongi kiirelt ja valutult õhtusöögiplaan olemas.

Kui ootasin külla oma toredat välismaalasest sõpra, kes kergelt gurmaanigeeniga ka, siis otsisin loomulikult mõnda popimat restot, kuhu ta õhtusöögile viia. Mõttetöö, googeldamise ja sõpradele helistamise tulemusena valisin lõpuks välja Kristi soovitatud vahemere köögiga restorani Alter Ego. Mugav asukoht Rotermanni kvartalis, kiire pilk menüü- ja interjöörifotodele ning fakt, et ma ei olnud seal varem käinud - lihtne otsus - minek!

Super valik oli Alter Ego tõesti, esimestest sekunditest lõpuni välja. Armas teenindaja Kätlin võlus mulle esiteks peavalutableti välja (ja ikka koos veega, et seda veiniga alla kulistama ei peaks). Söögi ootamise ajal saabus peakoka tervitus väikse ampsu näol - üliarmas žest, mida sugugi iga resto ei tee, ja maitselt loomulikult ülihea! Pearoogadest valisime kastani kreemsupi ja filee mignoni kuningkrevettidega. Kerge punane vein sinna juurde ja rohkem polnudki õnneks vaja. Mu imearmas kaaslane andis ka sinna loomulikult oma panuse :)

Ilma pikemalt seletamata - emotsioon ja maitseelamus olid mõlemad võrratud, nii et Alter Egosse läheksin iga kell tagasi ja soovitan seda ka kõigile teistele! Suurepärane leid

No comments:

Post a Comment