Vaja läheb:
sushiriisi
riisiäädikat
soola
suhkrut
norilehti
Makide sisse toppimiseks:
paprikat
lutserniidusid
kurki
jääsalatit
avokaadot
seesamiseemneid
Serveerimiseks sojakastet, wasabit ja marineeritud ingverit.
Sellest, kuidas riisiga käituda, olen ma varem juba põhjalikult kirjutanud, seega üle nämmutama ei hakka. Teiste ingriidientidega tee nii: koori kurk, eemalda seemneosa ribasta. Puhasta paprika ja ribasta. Koori avokaado ja ribasta (avokaadokivi võid kassile tagaajamiseks anda:)) Rebi jääsalat väiksemateks tükkideks. Pane valmis ka idukesed, seesamiseemned (võid enne kuumal pannil kergelt röstida) wasabi, norilehed, rullimismatt, kauss külma veega käpakeste jaoks ja klaas külma valge veiniga janu puhuks.
Tegin kolm erinevat kombot:
1) paprika ja idudega
2) kurgi ja jääsalatiga
3) avokaado, idude ja seesamiseemnetega
Põhjalik tegemisõpetus on ka juba varasemast olemas.
Väga mõnus on, kui sõbrad lendavad peale juba tegemise ajaks, sest esteet nagu ma olen, võtab see parasjagu aega. Samal ajal on hea intensiivselt pläkutada ja kuna endal on käpakesed riisised, siis saab keegi sind veiniga joota.
Pärast rullimist ja tükeldamist tee sushikuhjast imeilus kompositsioon, serveeri kõrvale wasabit, sojakastet ja ingverit, täida sõprade veiniklaasid ja.....õhtusöök on valmis! Järgnevalt kuuled õnnelikku nurrumist ja sinna vahele mõni "jammiiiii"
Väärikas vegan-elustiili ärasaatmine!
No comments:
Post a Comment