Thursday, November 7, 2013

Granaatõunamarinaadis notsu

Mitte küll eelnevalt plaanitult, aga viimasel ajal püstitan erinevaid rekordeid. Kollektsiooni pildistamise ajal olin 31 tundi magamata - sest "kõik asjad viimasel minutil" meetod on töötamiseks ju ainuõige, eks! Kollektsiooni välja tulemise päeval olin 26 tundi järjest söömata - sest nii palju tagasisidet oli, et sellele reageerimise ajal ei olnud lihtsalt meeles süüa. Kui meelde tuleb, siis tuleb ikka 26 tunni vääriliselt, nii et oled valmis elevandi ära sööma. Õnneks saab salat kiiremini valmis, kui elevant, eriti kui eelmisel päeval on meeles olnud notsuke marinaadi panna.


2 portsjoni marinaadiks läheb vaja:
300 g sea sise- või välisfileed
4 spl granaatõunasiirupit
1 küüslauguküüs
2 spl palsamiäädikat

2 inimese salatiks läheb vaja:
2 peotäit salatilehti
ühe granaatõuna seemned
1 spl granaatõunasiirupit
1 spl palsamiäädikat
4 spl oliiviõli salatikastmesse + veidi praadimiseks
soola ja musta pipart

Käitu nii: sega marinaadiained kokku, pläkerda seafilee igalt poolt marinaadiga kokku ja jäta ööpäevaks külmkappi seisma. Järgmisel päeval grilli fileed pannil mõlemalt poolt umbes 5 minutit. Samal ajal jõuad salatilehed taldrikule jaotada ja salatikastme kokku segada. Tükelda seafilee viiludeks, laota salatile ning puista peale granaatõunaseemneid ja vala üle kastmega.

Mu järgmiseks rekordiks on "kaks moedemmi samal päeval"!

No comments:

Post a Comment