Sunday, March 3, 2013

Restoranieelne veinisnäkk

Kell 9 on minu jaoks väga hiline aeg õhtusöögiks! Aga kui juhtub nii, et sõber lihtsalt ei jõua varem Tallinnasse, siis väike väljaminekueelne snäkk veini ja mukkimise kõrvale on kohustuslik. Väike meik, väike lonks, väike amps...siis ootad, kuni sõber party outfitti riietub ning jälle väike lonks ja väike amps.


Sadadest võimalikest kombodest oli seekordne snäkivalik selline:
mozzarellakirsid
chorizo
mustad oliivid
artišokisüdamed õlis (kui kasutad soolvees varianti, siis soovitan enne serveerimist oliiviõli ja erinevate ürtidega maitset tuunida)

Tükelda kõik komponendid snäkiampsude suurusteks ja moodusta suuremale taldrikule kogu oma ilumeelt ja annet mängu pannes kompositsioon. Sool, pipar, oliiviõli ja balsamico kuuluvad ka asja juurde - doseeri isu järgi. Seekord täiendas meil snäkikombot valge vein, aga ilmselt mätšiks punane samamoodi ideaalselt. Mulle mätšib muidugi iga vein igal ajal!



No comments:

Post a Comment