See on nüüd see koht, kus kõiki mehi tervitada (välja arvatud oma eksmehi). Cheers!
Vaja läheb (see kogus on üldiselt neljale, aga kuna tegu on kõhtu soojendava snäkiga, siis jagub ideaalselt kuuele):
400 g veise sisefileed (aga delikatess-veisehakkliha ajab ka asja ära)
6 anšoovisefileed
2 marineeritud kurki
2 tl kappareid
2 munakollast
2 tl adzikat
soola-pipart
Tee nii: kraabi udupeene üliterava noaga veisefileest ribad või aja läbi hakklihamasina, kui juhtub selline agregaat kodus olema (kui kasutad delikatess-hakkliha, jääb see protsess loomulikult ära). Anšoovised, marineeritud kurk, sibul ja kapparid tükelda imepeeneks, sega kokku ning lisa munakollased ja adzika. Sega õrnalt veisehakklihaga ning maitsesta soola ja pipraga.
Serveeri röstsaia või -leivaga...JA VEEL - böffi juurde käib alati kohustuslik viinashot! Seda eelkõige toorete komponentide kohaloleku pärast, aga stiili ja traditsiooni mõttes ikka ka :)
Eriti glämm on musta viina serveerida!
No comments:
Post a Comment